Powerbank med indbygget superkraftig lommelygte

Den nye powerbank, Xtreme Charger fra LogoPowerBank kan både oplade din smartphone og tablet, og sikre at der er lys mens du lader den op

LogoPowerBank

En powerbank behøver ikke bare være en kedelig lille dims man slæber med rundt i tasken. Den nye Xtreme Charger fra LogoPowerBank er beregnet til at være med dig på farten, og har en par små detaljer der gør den ret interessant til den udendørs interesserede.

For eksempel så er den udstyret med en karabinhage så den kan hægtes op på din taske eller rygsæk mens du er på farten.

Men det smarte kommer først rigtig ind, når man kigger på de to store flader. Den ene side er nemlig ét stort solpanel så Xtreme Charger kan oplades mens den hænger i din rygsæk. Den anden side er udstyret med 20 led-lys, der samlet giver et lige så kraftigt lys som en billygte. Lampen har for resten tre indstillinger – kraftig, soft og stroboskop.

Og så er der også en lille ekstra lampe indbygget, en UV-lampe, så har du lyst til at forsøge at afsløre falske pengesedler, så har du her muligheden.

Den er bygget i en meget kraftig materiale, som er både stød- støv- og vadafvisende. Den har en operationstemperatur på mellem -25 grader C og +65 grader C, og et batteri på 8.000 mAh.

Den kan oplades mere end 500 gange og så vejer den ikek mere end 210 gram.

Prisen er sølle 299 kroner, og hvis du gerne vil ud og shoppe lidt efter den, så kan den blandt andet købes her.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?