Prisvenlig 4G-mobil fyldt med smarte funktioner

Det er LGs nye F60 med Quad-Core ydeevne, der skal sikre en god brugeroplevelse og en lav pris

LG udvider sit sortiment af 4G-mobiler, når de lancere den nye LG F60. Det er en kraftig Quad-Core processor, der gør det muligt at bruge alle populære apps og streaming-tjenester hurtigt og uden lag. F60 kommer med LG’s roste brugerfunktioner, der har haft stor succes i blandt andet flagskibsmodellen, LG G3. Dette kombineres med et stilrent design.

Den indbyggede Quad-Core processor er på 1,2 GHz, og smartphonen kører og Android 4.4 KitKat. F60 har et slankt, elegant og kompakt design, en skarp 4,5-tommer IPS skærm og et kraftfuldt batteri.

Nogle af funktionerne i LG F60 er:

Gesture Shot, som giver brugerne mulighed for at tage selfies ved at starte en tre sekunders timer i frontkameraet. Man skal blot åbne og knytte hånden foran kameraet.Front Camera Light, der anvender skærmen som en virtuel blitz, når du bruger frontkameraet. Skærmen oplyser dit ansigt for bedre selfies under dårlige lysforhold.Touch & Shoot, hvor man bruger hele skærmen som en udløser. Fang de særlige øjeblikke hurtigt og nemt ved at trykke på skærmen på det objekt, du vil fotografere. Så fokuserer kameraet og tager billedet i et enkelt trin.Knock Code, der er en skærmlås, som både åbner og låser telefonen gennem en serie af tryk på skærmen, som brugeren selv vælger.KnockOn, der åbner skærmen med et dobbelt tryk, kan også anvendes.

LG F60 kommer på det danske marked i slutning af oktober til en forventet pris på 1.399 kroner.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.