Professionelle projektorer til professionelle præsentationer

Panasonic lancerer ny 1-chip DLP-projektorserie med høj lysstyrke, som er den mest lydsvage i sin klasse

Panasonic

Den nye projektorserie, DZ780, er bygget til at kunne anvendes i døgndrift uden problemer til fx offentlige fremvisninger og ved anvendelse inden for udlejning og sceneopsætning. Projektorerne er designet med et væskekølesystem, som reducerer driftsstøjen til blot 30 dB ved fuld effekt. De er udstyret med dobbeltlamper (duel-lamp), der sikrer uafbrudt brug, selv hvis den ene lampe skulle svigte.

Med projektorerne får du et enestående billede fra over 7.000 lumen ved WUXGA-opløsning. De har en række nye, enestående funktioner, som normalt kun ses i flagskibsprojektorer til store events – fx er de kompatible med en række valgfrie plug-in-software, som Geometric Manager Pro og Auto Screen Adjustment, der sørger for automatisk opsætning og kalibrering af projektorer til fremvisning på flere skærme og kurvede skærme.

About Lars Bennetzen 3893 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?