Pure satser på det danske DAB-marked

Det gør de ved at lancere Pure Pop-serien, en serie af digitalradioer designet af og til lytterne

Sony Pure

Pure er en af veteranerne, når det kommer til DAB-radioer, og nu har de sendt en ny serie på markedet. Designet og funktionaliteten af den er baseret på resultatet af omfattende undersøgelser blandt radiolytterne, skriver Pure i en pressemeddelelse. Undersøgelsen omfatter også danskere, fortsætter pressemeddelelsen.

Resultetet af undersøgelsen er blevet tre nye DAB-radioer; Pure Pop Mini, Pop Midi og Pop Maxi. De er alle udviklet, så de er lette at betjene, og så skulle de være udstyret med en god lyd.

Pure kalder designet for nordisk og hævder, at de skulle pynte i et hvert rum.

Betjeningen er lidt anderledes end ved tidligere versioner og modeller. Du kører musik på Pop-radioerne ved at give et ‘pop’ til den store knap øverst. Herefter vil radioen automatisk indstille den seneste afspillede radiokanal og lydstyrke.

Radioerne er i handel nu, og herunder kan du se de forventede priser. 

Pure Pop Mini: 699 kroner
Pure Pure Pop Midi: 899 kroner
Pure Pop Midi Bluetooth: 999 kroner
Pure Pop Maxi Bluetooth: 1.199 kroner

About Lars Bennetzen 3893 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.