Redaktionens julegaveønsker

Julen nærmer sig med hastige skridt, og fra et par af de helt store producenter har vi modtaget deres bud på, hvad der kunne ligge under træet juleaften. Vi har plukket lidt i listerne og krydret det hele lidt med et af vores egne ønsker

Julegaver

Vi starter hos LG, som har en bred vifte at spændende produkter på programmet lige fra smartphones til robotstøvsugere. Tre af produkterne på listen har fundet vej til vores liste.

LG G Watch R, er et rigtig spændende produkt. Det er nemlig intet mindre end verdens første Android-bsserede smartwatch med en helt rund skærm. Uret viser opkald, sms-beskeder, e-mails og meddelelser fra sociale medier samt opdaterer brugeren om kommende begivenheder. Der er indbygget pulsmåler, så vi kan også bruge det til træning, når julens ekstra kilo skal trænes væk. Elegance og teknik kombineret, hvad er der ikke at kunne lide?
Vi iler videre til vores kommende underholdningscenter, LGs OLED-tv er svært ikke at falde i svime over. Et buet 55” OLED-tv er en værdig afløser til vores gamle 50” plasma-tv, som ellers har gjort det rigtig godt i mange år.
Endelig er der den gadget som vi bare ikke kan undvære – robotstøvsugeren (som vi testede tidligere på året). Den rektangulære form, de ekstra lange børste og LG Corner master-teknologien gør det muligt for robotstøvsugeren at støvsuge med et perfekt resultat, selv i hjørnerne. Slå den indbyggede Turbo Mode til, og robotstøvsugeren øger automatisk børsternes hastighed, når apparatet registrerer at den kører på et tæppe.


Vi iler videre og kigger på, hvad Jabra har foreslået os, og finder et produkt vi bare ikke kan undlade at skrive på vores ønskeliste.

Jabra Sport Pluse Wireless og den tilhørende Sport Life app giver nye og spændende muligheder for træning i det nye år (jep – vi er lidt realister omkring træning i december). Headsettet er verdens første med indbygget biometrisk in-ear pulsmåler, Dolby Digital lyd og real-time stemmecoaching for at hjælpe dig til at nå dine mål. Du kan planlægge, følge og løbende evaluere og dermed optimere din træning, og så er headsettet trådløst, så ledningerne ikke kommer i vejen under træningen.
 

 Sony har en meget langt række af produkter som de mener alle bør ligge under juletræet, men vi har været hårde og valgt et par enkelt ud som vi gerne pakker ud juleaften.

Det første er AZ1 Action Cam Mini With Wifi, HDR-AZ1 Kit. Med dette lille kamera som er ment at skulle med på dine eventyr i naturen, kan du optage dine oplevelser og let dele dem med venner og bekendte. Det er udstyret med en 170 graders vidvinkel Zeiss Tessar linse, og er konstrueret så det er stænktæt. Lille og sjovt at bruge. Måske vi skal filme vores forsøg på at fjerne julekonfekten?

Når nu vores 55” buede tv er kommet hjem i stuen, så skal vi da også have et godt lydsystem, og her er vi lidt lune på Sonys 2.1 kanals soundbar med inbygget bluetooth, HT-GT1. Ikke alene kan du tilslutte det til dit tv, du kan også streame musik fra din smartphone, så du altid har god lyd når du er hjemme.Nu skal alt ikke gå op i tv og lyd. For hvad er en god jul uden en god laptop eller tablet? Nej vel? Fra Acer har vi plukket et par spændende produkter som vi ikke kan forestille os at vi ikke får i julegave (blink – blink…).

Den første er Acer Aspire V Nitro, en gaming laptop som Tech-Test tidligere har testet. Ikke alene har den en virkelig god ydelse når det kommer til spil, den er også designet så den er elegant og stadig udstråler hestekræfter i spandevis. Samtidig er den så smart designet, at den selv kan gøre sig ren, så du er mindre udsat for at støv sætter sig udluftningen og dermed ødelægger din laptop.
Vi har også forelsket os i Acer Aspire Switch 10, en hybrid laptop, som både kan fungere som laptop og tablet. Du kan tage skærmen af og bruge den alene, eller du kan vende skærmen om, og du kan placere laptoppen i telt-position, så du altid kan dele indholdet af din skærm på den mest optimale måde.
Midt i alt julehyggen kan det ind i mellem være rart at lukke hele verden ude, og bare lytte til god musik, og derfor har vi kigget lidt på, hvad vores venner hos Philips kan friste os med.

Det blev headsettet Fidelio M2BT vi bare ikke kunne stå for. Det er et elegant headset med en super god lyd som vi virkelig godt kunne tænke os. Headsettet er forsynet med Bluetooth 4.0 og NFC, så vi let kan forbinde vores forskellige enheder med headsettet. Der er også indbygget mikrofon, så vi endda kan bruge dem sammen med vores smartphone, også når vi modtager et opkald.
 

 Naturligvis skal vores computer også forkæles lidt juleaften, så vi håber på at julemanden kan få proppet en lille skærm med ned i sækken, og vi har fundet den vi gerne vil have hos AOC.

En lille 27” skærm med det mundrette navn G2770PQU er hvad vi godt kunne tænke os. Det er den største TN-panel-skærm i AOCs gaming-porteføjle, og den er rettet mod gameren der ikke sidder plastret med næsen oppe i skærmen. Her skal man nemlig helst være lidt væk. Opdateringsfrekvensen er på 144Hz, og der er et stort udvalg at forbindelsesmulighder, blandt andet MHL-understøttelse til Android-enheder.
 

 Vi slutter vores liste af med det bedste stykke hardware vi har testet i år, og det kommer fra kinesiske Huawei.

Huawei Mate 7 er stadig den bedste mobiltelefon vi har haft til test. Ikke alene er den lynhurtig, den har også den suverænt bedste batterilevetid vi har oplevet, den har funktioner der gør at den optimerer sig selv og batterilevetiden kontinuertligt, og så er den store 6” skærm både klar og imponerende god. Må vi få to af dem monstro?
 

 

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.