Retropladespiller fra Philips bringer 60’erne til live

LP-en er blevet populær igen, og det betyder, at der igen er et marked for pladeafspillere. Philips tager skridtet fuldt ud og sender en opdateret version af deres radiogrammofon på gaden, og den bringer tårer i øjnene på redaktionen

Philips ott2000

Tilbage i 1965 sendte Philips en pladespiller, AG4131, med indbygget fm-radio på gaden. Nu 50 år senere sender de så en opdateret version på gaden. Denne gang er navnet OTT2000, og nu kan den ikke alene afspille LP’er, den kan også håndtere cd’er og så har den fået usb-stik.

Fm-radion har mulighed for at få indkodet 20 faste kanaler, og via bluetooth kan du afspille musik fra din smartphone direkte på OTT2000. Hvis du har kopieret din musik over på en usb-nøgle, kan du også afspille direkte herfra, eller – du kan bruge usb-nøglen til at opdate musik fra LP’en, cd’en eller radione. Se – det er altså smart.

OTT2000 har to indbyggede højttalere på 4 watt RMS, den vejer 3,5 kg, så den er ikke umulig at slæbe (jeps – vi mener slæbe) med sig til venner og bekendte, og målene er 33,5 x 16,9 x 31,1 cm.

Den er allerede på markedet i sort og mintgrøn, og den kan købes for 1.399 kroner.

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?