Robot slår græsset i Tivoli

Den gamle danske forlystelsespark Tivoli, er nu officielt gået ind i det 21. århundrede. De har lige ’ansat’ en Husqvarna robot til at slå græsplænen foran Hotel Nimb

tivoli, husqvarna

Den såkaldte ansættelse er en del af en samarbejdsaftale som Tivoli har med Husqvarna, som skal sikre at haven altid er pæn og velslået. Aftalen indeholder også andre maskiner, og fælles for alle er, at de skal være miljøvenlige.

Chefgartner Tom Knudsen i Tivoli fortæller:

”Tivolis have kræver meget pleje for at kunne opretholde den høje standard. Derfor er det nødvendigt for os at kunne arbejde, mens Tivoli er åbne. Men vi ønsker jo ikke at genere Havens gæster med støjende og lugtende havemaskiner. Den bekymring er væk nu, hvor vi kan bruge Husqvarnas batteriprodukter. De støjer ikke, er lettere at arbejde med for vores gartnere, og så er de tilmed langt mere miljøvenlige end tilsvarende benzinprodukter.”

Miljøet har stået højt på ønskelisten da samarbejdet blev indgået. Jakob B. Hansen fra Husqvarna Danmark siger:

”Tivoli er en kvalitetsbevidst virksomhed, der vægter miljøet højt. Så vi ser det som et kvalitetsstempel af vores produkter, at Tivoli har valgt Husqvarnas produktporteføjle til pleje af den smukke have. At Tivoli vælger batteriprodukter frem for de traditionelle benzindrevne maskiner bekræfter, at batteri kan de samme som benzin – og samtidig skåne miljøet.

 

Indtil videre kommer Husqvarnas robot til at slå græs de næste tre år, og så bliver det spændende at se om Tivoli fortsætter aftalen.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3897 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?