Robot slår græsset i Tivoli

Den gamle danske forlystelsespark Tivoli, er nu officielt gået ind i det 21. århundrede. De har lige ’ansat’ en Husqvarna robot til at slå græsplænen foran Hotel Nimb

tivoli, husqvarna

Den såkaldte ansættelse er en del af en samarbejdsaftale som Tivoli har med Husqvarna, som skal sikre at haven altid er pæn og velslået. Aftalen indeholder også andre maskiner, og fælles for alle er, at de skal være miljøvenlige.

Chefgartner Tom Knudsen i Tivoli fortæller:

”Tivolis have kræver meget pleje for at kunne opretholde den høje standard. Derfor er det nødvendigt for os at kunne arbejde, mens Tivoli er åbne. Men vi ønsker jo ikke at genere Havens gæster med støjende og lugtende havemaskiner. Den bekymring er væk nu, hvor vi kan bruge Husqvarnas batteriprodukter. De støjer ikke, er lettere at arbejde med for vores gartnere, og så er de tilmed langt mere miljøvenlige end tilsvarende benzinprodukter.”

Miljøet har stået højt på ønskelisten da samarbejdet blev indgået. Jakob B. Hansen fra Husqvarna Danmark siger:

”Tivoli er en kvalitetsbevidst virksomhed, der vægter miljøet højt. Så vi ser det som et kvalitetsstempel af vores produkter, at Tivoli har valgt Husqvarnas produktporteføjle til pleje af den smukke have. At Tivoli vælger batteriprodukter frem for de traditionelle benzindrevne maskiner bekræfter, at batteri kan de samme som benzin – og samtidig skåne miljøet.

 

Indtil videre kommer Husqvarnas robot til at slå græs de næste tre år, og så bliver det spændende at se om Tivoli fortsætter aftalen.

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?