Robust højttaler leverer god lyd til de mobile

ShoqBox Mine fra Philips er en lille robust Bluetooth-højttaler med god lyd og masser af muligheder

philips

Højttaleren er bygget til at blive brugt på farten, og til at give både god og høj lyd. Philips skriver dog selv i en pressemeddelelse, at det naturligvis ikke kommer til at lyde som et hi-fi-anlæg, men at lyden er yderst fornuftig.

Samtidig kan højttaleren tåle vand, om end du ikke bør tage den med på en svømmetur i poolen eller ved stranden, så kan den snildt være ude i regnvejr, skriver Philips.

Højttaleren er lille, og fylder kun 10,7 x 5,8 x 6,9 mm, men er stadig bygget op med en solid gummibelægning. Den er også udstyret med en mini-usb-stik, så den kan forbindes til din computer, og et 3,5 mm audio-stik.

ShoqBox Mini skulle spille op til fire timer på en opladning, og den har indbygget en mikrofon som gør at du også kan bruge den til håndfri mobilsnak, så du ikke skal spekulere på at koble den fra, hvis du får et opkald mens du lytter til musik.

Prisen ligger på 399 kroner.

About Lars Bennetzen 3850 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?