Roomba 980 klarer støvsugningen i hjemmet

Den nye støvsuger fra iRobot er netop blevet lanceret i norden, og der er masser at glæde sig til for alle os der ikke gider den traditionelle støvsuger

Roomba 980

Roomba 980 arbejder efter tre retningslinjer: Smart, Simple og Clean, hvilket i virkeligheden betyder at den arbejder automatisk, er let at betjene og at den holder huset rent.

Denne model skulle kunne tage en hel etage i huset, inden den har behov for at blive ladt op. Den har nemlig en angivet køretid på hele to timer. Skulle den ikke blive færdig med rummet eller etagen inden den løber tør for strøm, så vender den automatisk tilbage til det sted, den stoppede, når den har fået strøm på igen.

iRobot har også ændret på måden du styrer robotten på. Nu kan du nemlig styre og programmere robotten fra din smartphone via en app. Roomba 980 forbinder sig til dit hjemmenetværk, og på den måde kan du både lave rutiner for støvsugningen og tjekke dens aktivitet, både når du er hjemme og på farten.

Endelig har iRobot forsynet Roomba 980 med to store roterende gummivalser der samler støv og større partikler op fra gulvet, og sidebørsten jagter det snavs der sidder langs vægge og møbler. Sugestyrken leveres fra iRobots Aeroforce Cleaning System, der med Carpet Boost yder dobbelt sugestyrke, når Roomba 980 kører på tæpper, eller andre steder der kræver ekstra støvsugning.

Men helt gratis er den så heller ikke. Du skal slippe 8.999 kroner for at få Roomba 980 til at klare din støvsugning for dig.

Du kan læse mere om Roomba 980 her.

roomba 980 indhold

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2582 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart