Royale vinde fra fordums tid blæser atter

Nostalgiske gamere, fat jeres mus eller controller, kongen vender tilbage.

Sierra annoncerer i dag udgivelsen af det første kapitel i det nye King’s Quest-eventyr. Nostalgikere og gamere, der efterhånden har rundet de… 25 år, husker formodentlig det første King’s Quest-spil, der udkom for over 30 år siden. Nu har Sierra og The Odd Gentlemen genoplivet serien, og det første kapitel udkommer den 29. juli.

King's Quest 1

 

King’s Quest: A Knight to Remember handler om den aldrende kong Graham, der fortæller sit unge barnebarn, Gwendolyn, om sine yngre dage, hvor han drog på eventyr.

Den nye King’s Quest-serie har fem kapitler og et epilog, som kan købes i en samlet pakke, under titlen King’s Quest: The Complete Collection, eller individuelt. Du kan allerede nu forudbestille samlingen på PlayStation Network, mens gamere med en Steam-konto og Xbox-ejere må vente til den 7. juli. Spillene udkommer kun i digital udgave til Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 og PC.

Sierra har i forbindelse med annonceringen af de nye King’s Quest-spil udgivet en trailer, der afspejler den samme humor og klodsethed, vi husker fra de gamle spil.

 

Kommentar til artiklen?