Royale vinde fra fordums tid blæser atter

Nostalgiske gamere, fat jeres mus eller controller, kongen vender tilbage.

Sierra annoncerer i dag udgivelsen af det første kapitel i det nye King’s Quest-eventyr. Nostalgikere og gamere, der efterhånden har rundet de… 25 år, husker formodentlig det første King’s Quest-spil, der udkom for over 30 år siden. Nu har Sierra og The Odd Gentlemen genoplivet serien, og det første kapitel udkommer den 29. juli.

King's Quest 1

 

King’s Quest: A Knight to Remember handler om den aldrende kong Graham, der fortæller sit unge barnebarn, Gwendolyn, om sine yngre dage, hvor han drog på eventyr.

Den nye King’s Quest-serie har fem kapitler og et epilog, som kan købes i en samlet pakke, under titlen King’s Quest: The Complete Collection, eller individuelt. Du kan allerede nu forudbestille samlingen på PlayStation Network, mens gamere med en Steam-konto og Xbox-ejere må vente til den 7. juli. Spillene udkommer kun i digital udgave til Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 og PC.

Sierra har i forbindelse med annonceringen af de nye King’s Quest-spil udgivet en trailer, der afspejler den samme humor og klodsethed, vi husker fra de gamle spil.

 

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?