Rundetårn bliver digitaliseret

Ny teknologi fra Billetboxen skal løfte Rundetårn ind i den digitale tidsalder

Rundetårn er Danmarks ældste seværdighed, og nu skal det gamle tårn digitaliseres. Eller rettere – muligheden for at købe billetter hertil skal digitaliseres.

Det er Billetboxen, der leverer den teknologi, der skal gøre det lettere at købe billetter til at komme op i den gamle bygning og til de musikarragementer, som Rundetårn afholder året rundt.

For Rundetårn handler det om at møde folk, der hvor de er, og det er mobilplatformen. Derfor introducerer Rundetårn nu både mobilbillet og et “Fast Track” til folk, der har købt billet på forhånd.

Ønsket er at reducere de lange køer, der i turistsæsonen belaster indgangsslusen, der i forvejen har en begrænset kapacitet.

Samtidig opretter Rundetårn et lokalt gratis hotspot, så gæster tæt på seværdigheden kan logge på nettet og købe billet, uden at skulle på nettet via en dyr mobil dataforbindelse.

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.