Rygte: Nintendos næste konsol kommer til næste år

Taiwanesisk medie mener at vide, hvornår Nintendos næste spilkonsol udgives

Nintendo NX

Rygtemøllen er begyndt at svinge, efter Digitimes.com i dag afslører, at Nintendos næste spilkonsol allerede udkommer til næste år.

Digitimes.com citerer kilder tæt på Foxconn, der angiveligt skal producere konsollen med kodenavnet, NX. Ifølge kilderne har den japanske spilproducent bedt Foxconn om at starte den indledende produktion af NX til oktober, mens masseproduktionen af konsollen skal være afsluttet til juli næste år. Ifølge Digitimes.com har Nintendo bestilt 20 millioner konsoller, hvilket er ambitiøst, eftersom Wii U-konsollen er blevet produceret i cirka 9,5 millioner eksemplarer.

Hverken Nintendo eller Foxconn har udtalt sig om historien, men set fra vores stol er historien lettere utroværdig, da Digitimes.com skriver, at Nintendo har annonceret udgivelsen af NX i  2016. Dette er ikke tilfældet. Satoru Iwata, der er administrerende direktør for Nintendo, har udtalt, at Nintendo vil afsløre flere detaljer om NX i 2016. Ydermere virker produktionstallet af NX usandsynligt højt i forhold til Wii Us nuværende salgstal. Endelig må vi heller ikke glemme, at Wii U har eksisteret i knap tre år, hvilket er kort tid for en spilkonsol.

 

blackwiiu-970-80
Kommentar til artiklen?