Så er Acers første buede gamer-monitor med Nvidia G-Sync på gaden

Det er den 34” store buede gaming-monitor, der skulle give en helt unik oplevelse når computerspillet ruller hen over skærmen, som nu rammer butikkerne

Predator X34

Predator X34, som skærmens navn er, er en såkaldt UltraWide QHD G-Sync skærm med ZeroFrame, opdateringshastighed på 75Hz og med DTS-lyd. Den er designet med gameren for øje og Acer selv siger, at skærmen med dens forhold på 21:9 og det kurvede design skulle trække dig længere ned i handlingen i dit spil.

Hele ideen er at den kurvede skærm gør at alle punkter på skærme er i samme afstand til dine øjne, hvilke skulle give en helt unik oplevelse.

Skærmens opløsning er med UltraWide QHD på 3.440 x 1.440, og den har en 178-graders betragtningsvinkel, der er med til at gøre grafikken ekstra god. Acer har samtidig bygget skærmen med deres ZeroFrame-design, der udnytter skærmen mest muligt, og det er med til at gøre skærmen ekstra spændende i et multi-skærms setup. Hvordan det så skal fungere med en kurvet skærm, skriver Acer intet om.

X34 er udstyret med Nvidias G-Sync-teknologi, så skærm og grafikkort hele tiden er i perfekt synkronisering.

Endelig er den udstyret med DTS-lyd og har indbygget to 9W højttalere, hvilket igen er med til at gøre oplevelsen større når du spiller dit favorit-spil.

Endnu foreligger der ikke en dansk pris på skærmen, men den er sat til en pris på 899 Euro, eller lige over 8.700 kroner.

About Lars Bennetzen 4127 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?