Så er der godt nyt til folk med trang til action-gør-det-selv. GoPro lancerer nu HERO4 Session, mindre og lettere end tidligere modeller

HERO4 Session-kameraet er 50% mindre, 40% lettere end forgængerne og er en kombination af et ultrakompakt og vandtæt design

Hero4 Sessions

Det er blevet meget populært at optage action-film med kameraer monteret på hovedet, styret på cyklen eller lignende. Men det kræver at kameraet er lille, og det har netop været HERO4’s varemærke.

Men nu kommer der så en endnu mindre og lettere model fra GoPro, HERO4 Session, og det kombinerer den forgående models billedkvalitet og ydeevne i et nyt design. Det har et stødsikkert og vandtæt hus, og derfor er det ikke længere nødvendigt med et separat hus for at beskytte kameraet mod vejr og vind.

Der er også en One-Button Control, der gør det let og enkelt at tage fantastiske billeder og videoer.

HERO4 Session filmer i ægte GoPro-kvalitet i 1.080p60, 720p100 og 1440p30 og tager billeder i single-, burst- og time lapse-mode i 8 megapixel. Kameraet har mange af de innovative teknologier, som også findes i HERO4 Black og Silver: For eksempel vidvinkelindstillingen SuperView™, Protune til højere bit rate og Auto Low Light, der sikrer et optimalt billede selv under dårlige lysforhold. Det er også muligt at få udvidet kontrol og flere indstillingsmuligheder, hvis man bruger GoPro-appen eller fjernbetjeningen Smart Remote.

HERO4 Session er udviklet i GoPros robuste kvalitet og er vandtæt ned til 10 meter. Kameraet har også en innovativ teknologi til lydoptagelsen, der anvender dobbeltmikrofoner, som kameraet veksler imellem for at mindske støj fra hård vind. Selv under vand er lydoptagelsen forbedret, fordi kameraet ikke er pakket ind i et separat hus, som kan dæmpe lyden og påvirke optagelsen.

HERO4 Session

  • Professionel kvalitet med videooptagelse i 1080p60, 720p100, og 1440p30
  • Vandtæt ned til 10 meter, separat hus er ikke nødvendig
  • Enkel one-button control: enkel håndtering med et enkelt tryk
  • Tager billeder i 8 megapixel i single-, burst-, eller time lapse-mode
  • Kompatibel med tidligere GoPro-tilbehør
  • Dobbelt-mikrofoner som forbedrer lydoptagelser, selv under vand og i hård vind
  • Indbygget Wi-Fi og Bluetooth, der gør det nemt at bruge kameraet sammen med GoPro-app’en og fjernbetjeningen Smart Remote
  • Automatisk billedrotering som korrigerer billedet under optagelse
  • Kommer med standard-mount og ”low profile”-mount til fleksibel montering
  • Et Ball Joint Buckle-mount (med indbygget kugleleje, der muliggør 360 graders rotation) følger også med som standard

HERO4 Session passer til eksisterende GoPro-mounts og er tilgængelig hos autoriserede GoPro-forhandlere og på GoPro.com fra den 12. juli 2015 til en vejledende pris på 3299,- kr.

About Lars Bennetzen 4127 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?