Så kom der chip ind i TAG Heuer

Et ur-ikon har fået integreret computerteknologi, og nu kommer TAG Heuer så med deres smartwatch

tag heuer

Vi er mange der har gået og sukket over de flotte schweiziske ure fra TAG Heuer, og nu har vi fået endnu en grund til at savle over de, i forvejen, meget dyre ure. TAG Heuer nemlig sammen med Intel og Google udviklet deres eget smartwatch, TAG Heuer Connected

Med de to samarbejdspartnere er det naturligvis ingen overraskelse at uret har en Intel-processor indbygget, og er baseret på Android Wear-styresystemet

I en pressemeddelelse fortæller Jean-Claude Biver, administrerende direktør for TAG Heuer:

” Vi er utrolig stolte af at kunne lancere det første smartwatch, som bringer vores mere end 150 års ekspertise sikkert ind i fremtiden. TAG Heuer Connected giver dig ikke blot værktøjet til at forbinde med fremtiden, men til at forbinde med evigheden.”

Der er ingen tvivl om, at dette er et utrolig flot smartwatch, langt mere elegant end noget vi hidtil har set indenfor smartwatches.

Men noget helt andet er, hvad prisen kommer til at ligge på – og når vi i forvejen kender de skyhøje priser som TAG Heuer, så erdet en rimelig antagelse at TAG Heuer Connected kommer til at koste en mindre pensionsopsparing.

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?