Så kom Nexus 6P endelig

Huawei og Google løfter sløret for Nexus 6P, en ægte high-end smartphone, der baserer sig på den helt nye Android 6.0 Marshmallow

Nexus 6p

Den nyeste version af Googles smartphones, Nexus, har fået navnet 6P og bliver fremstillet af kinesiske Huawei, der selv udvikler high-end mobilier som Mate S og P8.

Nexus 6P er designet i et kabinet der er fræset ud i et stykke aluminium, og har diamantstykker der går hele vejen rundt om kanten. I sandhed en smartphone der signalerer luksus.

Men alt skal ikke gå op i design, hvad der er inden i det flotte design tæller også med.

Som før nævnt  så baseres smartphonen sig på Android 6.0 Marshmallow, og har en skærm på 5,7” (af typen WQHD 518 ppi AMOLED), hvilket skulle gøre skærmen fantastisk at se film og billeder på.

Den har også stereohøjttalere der vender ind mod brugeren for at sikre en klar lyd, og så er den forsynet med den otte-kernede Qualcomm Snapdragon 810 v2.1 processor, for at sikre at der er hestekræfter nok til hvad du nu vælge at køre af apps på din smartphone.

Batteriet er på 3.450 mAh, hvilket tyder på at mobilen har mere end rigeligt med strøm til en dags arbejde, og så lidt til.

Nexus 6P er udstyret med et all-around kamera, som skulle give gode billeder såvel udendørs, som i situationer hvor der er meget lidt lys. Samtidig er Nexus 6P i stand til at optage video i 4K og også optage i slow-motion ved hjælp af funktionen high-frame-rate.

Googles lover at deres Camera app er lynhurtig, så du ikke skal frygte at gå glip af en oplagt billedmulighed.

Nexus 6P har også fået indbygget en fingeraftrykssensor, så du kan låse og låse op for din Nexus med dit fingeraftryk. Derved stiger sikkerheden markant, og samtidig er det langt hurtigere at låse op på denne måde.

Er du placeret i USA understøtte den naturligvis Google Pay.

Nexus 6P vil blive tilgængelig i over 30 lande, herunder USA, Canada, Tyskland, England, Japan, Australien og Indien. Nexus 6P kan allerede nu forudbestilles i USA, Canada, England, Irland og Japan. Hvornår den kommer til Danmark og hvad prisen bliver er endnu ikke oplyst. Men i England kan du købe 32GB versionen for 449 pund, 64GB versionen for 499 pund og 128GB versionen for 579 pund.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3897 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?