Så kommer der spil til dit tv

Et samarbejde mellem LG og Gamefly bringer streamet gaming til WebOS Smart TV

lg smart tv

LG Electronics (LG) er lige gået offentlig med at de har indgået et globalt samarbejde med GameFly – den førende leverandør af streamet tv spil. Samarbejdet betyder, at GameFly Streaming App vil være tilgængelig i de Smart tv-modeller, der er baseret på LG webOS, som giver brugere adgang til hele biblioteket af premium GamFly’s spil direkte på deres tv.

LG giver adgang til GameFly Streaming App på webOS 2.0 og 3.0 Smart tv’et ved at tilføje applikationen, som en del af software-opdateringen der kommer i april. Spilindholdstjenesten benytter eksterne cloud-servere, der streamer konsolspil over internettet til Smart-tv og andre medie-enheder.

GameFly-tjenesten vil gøre det lettere at købe og sætte flere konsoller til tv’et give LG Smart TV ejere muligheden for at game til en brøkdel af prisen. Placeret på webOS’s intuitive menu, behøver brugere kun at tænde deres tv for at få adgang til GameFly Streaming App og et kæmpe udbud af spil.

Ved at bruge den nye spil-applikation til en lav månedlige ydelse, vil LG Smart TV brugere være i stand til at benytte GameFly Streaming Packs, hvilket indeholder populære action-spil såsom Tomb Radier: Game of the Year Edition, Batman: Arkham Origins, F.E.A.R. 3, Darksiders og Red Faction Armageddon. GameFly’s bibliotek inkluderer også Lego Batman 3, Pacman Championship Edition og WRC4 for familier.

GameFly Streaming App til LG Smart TV vil blive lanceret i mere end 20 europæiske lande og USA i slutningen af april. Tjenesten vil også være tilgængelig kort tid efter i flere lande verden over.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?