Sådan bliver din smartphone til et polaroid-kamera

Snup et billede på din smartphone og få en fysisk kopi sekunder senere. Det bliver en mulighed til næste år når Prynt har samlet penge nok sammen gennem Kickstarter

Prynt

Vi er nogle, der er gamle nok til at kunne huske polaroid-kameraet. Dengang var det smart, at man kunne tage et billede og et par minutter senere stå med et færdigt billede i hånden.

Med fremkomsten af smartphones tager vi billeder som aldrig før, men det er yderst sjældent at vi rent faktisk skriver et billede ud.

Men Prynt vil gerne ændre på det. Ved at sætte din smartphone ind i en lille kasse, kan du tage et billede, og helt automatisk kommer der så et billede ud omkring 30 sekunder senere.

Indtil videre er Prynt stadig i udviklingsfasen, og kassen kan i dag kun indeholde et enkelt stykke papir, men den endelige model skal kunne indeholde op til 30 stykker papir som du kan skrive billeder ud på.

Prisen kommer til at ligge på 99 dollars, og den bliver tilgængelig for både iPhone og Android smartphones. Indtil videre er det kun smartphones, der kommer en Prynt til, og de skal være på 4″ eller større. Men folkene bag Prynt har sagt, at de arbejder på en enhed, der virker til tablets også.

Om smartphone-polaroid-hybriden bliver populær, er vi meget spændte på at se, så her på redaktionen vil vi holde meget øje med den i fremtiden.

About Lars Bennetzen 4014 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.