Sådan bliver du selv en Jedi

Lyst til at være Jedi? Google har bygget et spændende, og gratis, spil der involverer din smartphone og din computer

Star wars

Det her er bare for sjovt.

Det er lige meget om du er Star Wars fan eller ej. Google har lavet et fedt lille spil, hvori du er en Jedi der forsøger at flygte fra Imperiet. Alt du har med dig er dit lyssværd.

Det lyder måske ikke af noget særligt, men det fede er, at du spille det samtidig på din computer og din smartphone.

Spillet fungerer ved at du åbner din browser på en bestemt url. Her får du så oplyst en url som du skal gå ind på via din smartphone. Pludselig virker de to i tandem.

Din smartphone bliver håndtaget på dit lyssværd, og du skal nu bruge det til at afværge skuds fra Imperiets troppers blaster guns.

Det at Google har fundet en måde at få smartphone og browser til at fungere sammen, og det virker utrolig elegant, er enormt spændende. Så har du lyst til at lege lidt Jedi, så smut ind på denne url https://lightsaber.withgoogle.com, og følg instruktionerne der – du bliver ikke skuffet.

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?