Sådan får du et hemmeligt tema i Windows 10

Afprøver du Windows 10, så kan du åbne op for et hemmeligt tema som både er mørkt og meget seriøst

Windows 10, dark side

Windows 10 bliver i øjeblikket afprøvet af mange rundt om i verden, men derfor behøver det jo ikke se ens ud over det hele, vel?

Med et lille hack i registreringsdatabasen kan du nemlig åbne op for et nyt tema, som markant ændrer udseendet på Windows 10. Men husk lige, at det at rode rundt i registreringsdatabasen er alvorligt, og der er risiko for at lægge Windows 10 totalt ned, hvis du laver fejl. Så tag lige en backup af registreringsdatabasen inden du forsøger dig med hacket, ok?

Med de ord, lad os så tage Windows 10 over til ”the dark side”.

Start registreringsdatabase editoren ved at klikke på Windowstasten og skrive ’regedit’. Herefter skal du finde den sektion, hvor der står HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ Themes\Personalize. Hvis den indgang ikke findes, skal du selv oprette den. Herefter skal du oprette en ny DWORD-værdi der hedder: SystemUsesLightTheme og give den værdien 0.

Det var det – nyd dit nye tema til Windows 10.

About Lars Bennetzen 4194 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?