Sammenklappeligt el-løbehjul søger crowdfunding i Danmark

FlyKly blev landskendt i Danmark med det omtalte cykelhjul Smart Wheel, der kan forvandle en almindelig cykel til en el-cykel. Nu søger de crowdfunding til deres Smart Ped, et smartphone-styret el-løbehjul

smart ped

Smart Ped er et lovligt og foldbart el-løbehjul, og kan bruges både til at køre stille og roligt gennem byen eller il arbejdet. De første Smart Peds blev tilgængelige på Kickstarter i går.

Smart Ped fungerer ved at du sparker fra, og så går den integrerede elektroniske motor automatisk i gang. Motor, batteri og elektronik er gemt væk i baghjulet, der gør brug af FlyKly Smart Wheel teknologien.

Der følger en app med, Bitride, og med den kan brugeren løse sin Smart Ped med et klik, og dermed beskytte den mod tyveri. Samtidig bliver hver tur sporet i app’en, som også kan foreslå sikrere og sjovere ruter. Den app findes både til iOS og Android.

FlyKly Smart Wheel var en stor succes på Kickstarter. Håbet der var et få 100.000 dollars ind til færdigudvikling og levering, og endte med at få lige over 700.00 dollars i støtte. Nu forsøger FlyKly så med Smart Ped, som skal bruge penge til at starte produktionen – Smart Ped er nemlig allerede færdigudviklet og afprøvet.

Kickstarter kampagnen kan findes her.

Har du lyst til at prøve en tur på Smart Ped, er der mulighed for det d. 25. oktober mellem 12 til 16 på Rådhuspladsen i København.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3897 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?