Samsung lancerer robust smartphone med militærcertificering

Galaxy S5 Active er en ekstraordinær robust smartphone, der tåler både regn og stød

Samsung har netop annonceret deres nye Galaxy S5 Active, en topmodel bygget til at klare de mest krævende situationer. GS5 Active er designet til dem, som arbejder i et krævende miljø, eller bare har en forkærlighed for klatring, rafting og lignende, og som ikke ønsker at bekymre sig om, hvorvidt telefonen tager skade. Samsungs nyeste Galaxy er blevet testet i mange forskellige situationer, og er modstandsdygtig over for både vand, støv og stød.  

Robust design og militærcertificering

Ud over IP67-certificeringen, som indebærer, at telefonen kan modstå vand og støv, har GS5 Active bestået en militærtest (MIL-STA-810G). Testen udsætter telefonen for 18 forskellige miljøforhold, såsom ekstreme temperaturændringer, højder, støv og sand samt stød og vibrationer. Testen betyder blandt andet, at telefonen er i stand til at klare nordiske forhold med kulde, regn og is.  

Galaxy S5 Active kan, ifølge Samsung, modstå alle slags vejrforhold, og med hjælp fra træningsappen S Health og den indbyggede pulsmåler, er den perfekt til de brugere, som ønsker at holde dig i form i naturen. S Health giver dem mulighed for at sætte mål og holde styr på alt lige fra, hvad de har spist, til hvor langt de har cyklet. 

Skærm og kamera i topklasse 

Super AMOLED-skærmen er i samme høje kvalitet som i GS5, og giver dig en fantastisk billedoplevelse uanset vejret. Kameraet på 16 megapixels gør det muligt at justere farver og lys i realtid. Filmer du dine oplevelser, kan du gøre det i højeste opløsning (UHD 4K (3840 x 2160)).

Samsung Galaxy S5 Active kommer i farverne dark green og titanium silver. GS5 Active vil være tilgængelig i butikkerne fra november til en vejledende udsalgspris på 4.995 kroner. 

About Lars Bennetzen 3893 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.