Samsung underskylder smartphone lancering

Lanceringen af de nye smartphones Samsung Galaxy A3 og Galaxy A5 kan muligvis kaste en skygge over kærlighedsdagen, Valentinsdag. Det mener Samsung og derfor undskylder de på forhånd

Samsung valentingsdag

Valentinsdag og lanceringen af Samsungs nye smartphones, Galaxy A3 og Galaxy A5 falder sammen nu på lørdag.

I et sjovt marketingsstunt undskylder Samsung på forhånd for, hvis romantiske danskere skulle blive skuffede over at deres koner, mænd og/eller kærester hellere vil lege med de nye smartphones, frem for at spise en romantisk middag.

Samsung har endda fremstillet en video med undskyldningen – den kan du se herunder.

Mere seriøst

Et nærmere kig på det to nye mobiler viser nogle ret spændende smartphones. De er begge de tyndeste smartphones koreanske Samsung endnu har sendt på gaden, og har et stilrent design med metalramme. De er en del af Samsungs Alpha-serie, og kommer på markedet i forskellige størrelser.

De sendes på markedet i farverne Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver og Champagne Gold. Prisen bliver 3.300 kroner for A5 og 2.500 for A3.

Samsung Galaxy A3

Scorer med mobilen

I forbindelse med Valentinsdag, har Samsung også fået lavet en lille undersøgelse af danskerne romantiske vaner på mobilen. Den viser at 27% af danskerne har brugt sms til at invitere en person på en date, mens 31% svarer, at de har brugt andre funktioner på telefonen til at invitere ud på date.

 

Om det bedste resultat er invitation via mobilen eller på den gode gammeldags måde, fortæller undersøgelsen desværre ikke noget om.

About Lars Bennetzen 4014 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?