Samsungs kurvede skærm designet til spil, film og underholdning

Det er ikke kun de ny tv der kurver, nu er det også skærmen til din computer

Samsung SD590C

27″ buet underholdning med det ‘mundrette’ navn S27D590C, fra Samsung bringer dig lidt tættere på underholdningen når du spiller, ser film eller billeder på din computer.

Tanken med den buede skærm er, at der er samme afstand mellem øjnene og alle skærmens punkter, hvilket skulle øge oplevelsen. Den buede form er designet til at passe med den naturlige form af det menneskelige øje, hvilket er med til at skabe en omsluttende billedoplevelse. En buet skærm skaber også et bredere synsfelt og en følelse af øget dybde i billede. Det skaber en 3D-lignende oplevelse, især i spil der bruger et såkaldt førstepersons perspektiv, såsom racing, flysimulatorer, og avatar-baserede adventurespil. Udover dobbelt 5-watts højttalere er skærmen også udstyret med funktionen Game Mode, der løbende justerer kontraster og farver, og minimerer slør for at forbedre spilleoplevelsen.

Skærmen har en betragtningsvinkel på 178 grader, og det skulle optimere oplevelsen fra flere forskellige betragtningspositioner. Et kontrastforhold på 3000:1, en lysstyrke på 350 cd/m2, dyb sort, krystalklar hvidhed og skarpe farver skaber tilsammen en livagtig billedoplevelse.

S27D590C er tilgængelig i butikkerne i november til en vejledende udsalgspris på 3.000 kroner.

About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.