Savnet opgradering endelig til Spotify

Man fristes næsten til at sige “endelig”, når musiktjenesten Spotify oplyser, at de nu kommer med en Equalizer-feature i deres iOS-app. Musik entusiaster vil normalt mere end bare høre musik – de vil høre musik på deres måde.

Det giver Spotify dem så mulighed for med deres nye Equalizer-feature, hvor de er indbygget i alt 22 forudindstillinger, blandt andet Electronic, Hip Hop, Acustic, Classical, Small Speakers og Loudness. Og så er der naturligvis mulighed for at lave dine helt egne indstilinger i equalizeren.

I en pressemeddelelse fortæller Sten Garmak, Vice President Product hos Spotify, at en del af Spotifys brugere længe har efterspurgt equalizer-funktionen, og at det på nuværende tidspunkt er den mest efterspurgte feature på iOS.

Om funktionen kommer til Android-brugerne forlyder der pt. intet om, men mon ikke vi i nær fremtid også kan nyde godt af en equalizer i Android-versionen af Spotify?

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.