Sejt kamera til vilde eventyr

Panasonic har lige lanceret deres nyeste actionkamera, HX-A1 der både virker i dagslys og mørke

HX-A1

Det nye actionkamera, HX-A1 fra Panasonic er ifølge producenten, skabt til vilde eventyr. Kameraet er kun lige over 8 cm langt, 2,6 cm i diameter og vejer ikke mere end 45 gram. Det betyder at kameraet let kan monteres på hjelm, rygsæk, cykel eller direkte på hovedet.

Kameraet optager i fuld hd, er vandtæt ned til 1,5 meter uden ekstra beskyttelse, stødsikker fra 1,5 meter, frostsikker ned til -10 grader og det kan modstå støv indenfor IP6X-standarden.

Der er indbygget WiFi, hvilket gør det let at dele videoer enten på sociale medier eller med venner og familie via Panasonic Image app.

Samtidig gør WiFi det muligt at tilslutte kameraet til et andet videokamera fra Panasonics 2015-sortiment. Det betyder at hvis du filmer med HX-A1, kan du integrerer billedet på det andet kamera. Snak lige om spændende mulighed for kreativ brug af kameraer.

Panasonic har så også udstyret HX-A1 med infrarødt lys og ’Glass Cover’ som er en nattilstand, hvilket betyder at det kan optage ret effektivt i mørke.

About Lars Bennetzen 3850 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?