Skype direkte fra browseren

Videotelefoni direkte fra browseren

Skype

Microsoft har i fredags annonceret, at nu bliver det muligt at bruge Skype uden at du skal downloade og installere en klient på din computer.

“Måske sidder du ved en computer, der ikke allerede har Skype installeret, eller måske er du på farten og bruger en internetcafe eller hotelcomputer, hvor du ikke kan downloade Skype. Ved at bruge Skype for Web kan du stadig få kontakt til alle dine kontakter,” fortæller Jonathan Watson, Senior Product Marketing Manager hos Skype til Tech-Test.

Hvis du vil bruge Skype for Web, skal du logge ind på Skype.com, og derfra kan du både foretage opkald og skrive til dine kontakter. Stemme- og videokald kræver dog et lille plug-in.

Lige nu er tjenesten i beta og virker i Internet Explorer, Chrome til Windows, Firefox og Safari. Men her i starten vil den kun være tilgængelig for en lille mængde kunder. Den bliver dog rullet ud på verdensplan i løbet af de kommende måneder.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3664 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.