Slingbox M1 leverer video i HD-kvalitet til de mest populære mobile enheder

Det er blevet populært at tage hjemmes tv-kanaler med sig, og Slingbox M1, den mest avancerede Slingbox til dato, klarer stadig jobbet, og nu med både WiFi og video i HD

Slingbox M1

Slingbox har i M1-versionen fået en markant opdatering, og bliver betragtet som den mest avancerede Slingbox-model til dato. M1 blev allerede lanceret i USA sidste år, og nu er den så kommet til Europa.

Skulle du være i tvivl om, hvad Slingbox gør, så er det en hjemmegadget der sørger for, at du kan tage dine tv-kanaler fra hjemme-tv’et med, og afspille dem uanset hvor du måtte befinde dig i verden – så længe du altså har en internetforbindelse.

Faktisk kan du se tv på din computer, tablet, pc/Mac eller for den slags skyld på et andet tv.

Den nye Slingbox M1 har en række spændende funktioner:

  • Dual-band 2.4/5Ghz WiFi-forbindelse og Ethernet port
  • Hurtigt og enkelt set-up og afspilning via pc/Mac desktop apps samt iPhone, iPad og Android apps
  • Intet månedligt gebyr
  • Se og betjen live TV på tablet*, smartphone*, pc eller Mac
  • Afspil og programmér PVR optagelser
  • Se tv alle steder via Apple TV (Airplay)®, Google Chromecast® og GoAllTV
  • Component YPbPr og composit video input/output International power supply, understøtter 230/110V, inkl. stik til både UK og Europe

Her på redaktionen glæder vi os til at teste Slingbox M1, som skulle være på vej i posten.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3897 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?