Smid dokumenterne op i skyen

Adobes nye Document Cloud kan brugere scanne dokumenter med smartphonen, redigere og underskrive dem. Dokumenterne opbevares og gemmes i skyen så længe abonnementet kører

Adobe Document Cloud

Adobe tror på skyen, de tror rigtig meget på skyen. De har allerede to store forretningsområder kørende, Adobe Creative Cloud og Adobe Marketing Cloud, og Adobe Document Cloud bliver så det tredje ben i deres cloud-baserede abonnementstjenester.

Document Cloud er en række tjenester, hvor du kan oprette, læse, godkende, underskrive og følge personlige dokumenter, både på desktop og mobile enheder. Dokumenterne, der er gemt online, kan også deles med folk, hvis det skulle være ønsket – lidt på samme måde som fra Dropbox eller Google Drev.

Hjertet i tjenesten bliver Acrobat-programmet, der får en version med navnet Acrobat DC, og det program kommer til både pc og Mac.

Samtidig kommer der også to mobilapps, ’Acrobat Mobile’ og ’Fill and Sign’, som kan bruges hvis du vil oprette, redigere, kommentere eller underskrive dokumenter direkte fra din smartphone eller tablet. Kameraet bruges som scanner, og dokumenterne omdannes automatisk til en digital fil, der kan redigeres og underskrives.

Som en del af tjenesten medfølger en gratis eSign Service, så elektronisk underskrift at dokumenter fra alle enheder er inkluderet i prisen for Adobe Dodument Cloud.

I skrivende stund er der ikke priser på tjenesten, men Adobe oplyser at de forventer at Document Cloud og Acrobat DC forventes at være tilgængelige inden for de næste 30 dage.

Tilføjelse: Adobe oplyser at priserne kommer til at starte fra 140 kroner/md.

About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?