Software forbedrer Fitbit

Opdatering til Fitbit Charge HR og Fitbit Surge betyder at de nu automatisk kan spore blandt andet cykling, vandring, løb, fodbold og flere

fitbit

Den nye opdatering til de to Fitbit enheder, Charge HR og Surge, indfører en ny funktion, SmartTrack, som er en automatisk motionsgenkendelse og derudover er der også en række forbedringer til den teknologi som Fitbit bruger til at holde øje med din puls, PurePluse.

Opdateringen betyder også at der kommer Motionsmål med i den gratis Fitbit app, som hjælper brugeren med til at finde en træningsrutine, der er passer præcist til dem, og som kan motivere til at træne mere effektivt.

Funktionen SmartTrack genkender automatisk kontinuelig bevægelse når Fitbit Charge HR eller Surge bliver brugt. Den genkender typen af aktivitet og registrerer den i Fitbit app’en sammen med et resume af træningen, herunder varighed, kalorieforbrænding og pulsstatistik.

Fitbit lover i en pressemeddelelse, at SmartTrack er i stand til at identificere en bred vifte af aktiviteter, blandt andet elliptiske bevægelser, udendørs cykling, løb gang og ting som aerobic træning (zumba, kickboxing og lignende) og sport som tennis, basketball og fodbold.

Men det betyder ikke at din Fitbit-enhed vil tracke alt du laver. I indstillingerne kan du vælge de aktivitetstyper som du gerne vil have din Fitbit skal holde øje med, og du kan justere, hvor længe du skal bevæge dig før en aktivitet er registreret i app’en.

Den forbedrede PurePuls-teknologi skulle betyde at pulssporingen bliver endnu mere præcis, og at den bliver bedre til at skelne mellem hvilepuls og genkende hjertefrekvens over tid.

Opdateringen er på vej ud til alle enheder der allerede er solgt, og nye enheder har allerede opdateringen installeret.

About Lars Bennetzen 3850 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?