Sony forbedrer PlayStation 4

Sony tilbyder energibesparelse og mere plads henover sommeren.

Sony PlayStation 4

Sony annoncerer i en pressemeddelese to nye udgaver af PlayStation 4, der rammer Danmark i løbet af sommeren. Den traditionelle PlayStation 4 med 500 GB harddisk får en opgradering, så konsollen bruger 8 % mindre strøm, og den kommer til at veje 10 % mindre. Samtidig kan du få maskinen i både sort og hvid.

PlayStation 4 får også en Ultimate Player Edition, som har 1 TB harddisk, hvilket gør det muligt at hente flere spil ned fra PlayStation Store, uden du behøver at afinstallere de eksisterende på grund af pladsmangel. Ultimate Player Edition udkommer den 15. juli på vores breddegrader.

Sony har endnu ikke smækket et prismærkat på de forskellige udgaver, og det er endnu uvist, om Sony vil reducere prisen på den traditionelle PlayStation 4, eftersom det fortsat går godt for salget, der i marts måned rundede 20, 2 millioner.

Sony skuffede en anelse under E3-spilmessen, da konsolproducenten ikke har synderligt mange eksklusivtitler planlagt til udgivelse i efteråret og julen, hvormed en prisreduktion kunne være aktuel for at booste salget af konsoller. Vi kan dog se frem til Until Dawn og God of War III: Remastered.

PlayStation 4 sort/hvid
Kommentar til artiklen?