Sony forsøger at lukke for afkørslen

PlayStation 4s eksklusive kørespil/MMO har fortsat problemer med serverne, men hvad gør Evolution Studios for at holde på sine virtuelle bilister?

Driveclub

Har du købt Driveclub og lagt det på hylden, fordi du oplever serverproblemer? Eller overvejer du at lade være med at købe spillet? Tech-Test anmeldte Driveclub her i sidste måned, hvor vi mente, at spillet havde potentiale, men den lange ventetid på at få forbindelse med serverne var et turn-off. Driveclub skulle ellers være den helt store eksklusivtitel her til efteråret, hvorfor Sony og udviklerne forsøger at mildne stemningen blandt PS4-ejerne.

Evolution Studios har i slutningen af sidste uge på deres Facebook-side annonceret, at Driveclub-ejere kan hente et par gratis opdateringer, som ellers var forbeholdt Season Pass-kunder, der har betalt for nyt indhold. Opdateringerne indeholder nye baner, biler og events - men vigtigst af alt, Photo Mode.

Photo Mode er længe ventet, fordi gamere over hele verden elsker at tage in-game billeder af deres fremskridt og spiloplevelser. Evolution Studios ser også Photo Mode som et af de vigtigste tiltag for at skabe et community blandt Driveclub-spillere.

Udviklerne udgiver i denne uge Driveclub Ignition Expansion Pack, der byder på fem nye biler, 11 nye Tour Events og fem nye trofæer - udvidelsespakken vil være gratis for alle, der har købt spillet. Evolution Studios lover også, at den meget efterspurgte dynamiske vejropdatering udkommer inden årets udgang, men der er fortsat ingen dato for, hvornår PlayStation Plus abonnenter kan hente en gratis demo af spillet.

Læs også:

Nye gamingtastaturer fra Logitech De to nye tastaturer er Logitech G610 Orion Brown og Logitech G610 Orion Red har begge de mekaniske MX-taster fra Cherry, der af mange anses som stand...
Adgang til den syvende kerne Hackere har haft travlt i juletiden, hvor Xbox Live og PlayStation Network blev lagt ned. Andre hackere har forceret sig adgang til Microsofts softwar...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1789 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.