Sony præsenterer deres letteste tablet til dato på årets MWC i Barcelona

Men det stopper ikke der, udover den ultratynde tablet, så sender Sony også en smartphone og et trådløst bluetooth-headset på gaden

sony mwc

På årets Mobile World Congress i Barcelona, præsenterer Sony Mobile Xperia Z4 Tablet, der både er vandtæt og tyndere end konkurrenterne, Xperia M4 Aqua, som sætter nye standarder for smartphones i mellemklassen og det vandtætte og trådløse Bluetooth-headset SBH-70.

Xperia Z4 Tablet

Med sin nyeste tablet har Sony bygget videre på designet, der både er vandtæt (IP 68) og har en lang batteritid (op til 17 timers film) og tilmed er verdens letteste tablet. Med en tykkelse på bare 6,1 mm og en vægt på kun 389 gram, men alligevel med en lysstærk 2k-skærm giver Xperia Z4 tablet underholdningen nye højder i et let design.

”Vi har taget alle de egenskaber, som vores brugere bedst kunne lide ved tidligere Xperia tablets og forbedret dem yderligere. Bl.a. kan du rejse halvvejs rundt om jorden og se film, uden at behøve at oplade tabletten. På trods af at Z4 Tablet er verdens tyndeste og letteste 10-tommers, gør den kraftfulde hardware at tabletten kan erstatte din laptop,” siger Ola Lilja Molén, Nordisk Chef hos Sony Mobile.

 • Hovedkameraet på 8,1 megapixels filmer i Full HD med Sonys Exmor RS-teknik. Frontkameraet sikrer både gode videosamtaler og selfies med vidvinkel og 5,1 megapixels.
 • Med PS4 Remote Play er det muligt at spille sine Playstation 4 spil på Xperia Z4 via wi-fi.
 • Alt dette bliver drevet af en kraftfuld 64-bit Qualcomm Snapdragon 810 octa-core processor og med 32 GB intern hukommelse er der plads til både billeder, spil og film.

Vejledende udsalgspris: 4.999 kroner (LTE)  og 4.199 kroner (Wi-FI)

Find de fulde specifikationer her

Sony Xperia M4 Aqua

Den nye smartphone fra Sony har et kraftfuldt kamera, vandtæt design og højtydende processor og batteri.

”Sony Xperia M4 Aqua repræsenterer vores nye fokus på mellemklasse-mobiler, som skal være uden kompromisser. Vi har taget de bedste funktioner fra Xperia Z-serien, nemlig kameraet, batteritiden, vandtætheden og designet, og tilbyder her en kvalitetstelefon, som ikke findes i denne prisklasse i dag”, siger Ola Lilja Molén, Nordisk Chef hos Sony Mobile.

Kort om Sony Xperia M4 Aqua:

 • 13 megapixel hovedkamera og 5 megapixel frontkamera
  Et kraftfuldt kamera med Sony Superior Auto-funktion, samt selfie-kamera med alle Xperia kamera-apps
 • Stilfuldt design
  Det anerkendte Sony OmniBalance-design ses igen på M4 Aqua, som kommer i hvid, sort og koral
 • Vandtæt
  M4 Aqua har Sonys markedsledende vandtæthed (IP 68)
 • Op til to dages batteritid
  Batteriet rækker i op til to dages batteritid, der nemt kan forlænges med STAMINA-mode
 • Høj ydelse med Android 5.0 Lollipop
  64-bit Qualcomm® Snapdragon™ 615 processor med integreret 4G LTE

Vejledende udsalgspris: 1.999 kroner

Find de fulde specifikationer her.

Stereo bluetooth-headset SBH-70

Sony lancerer også et vandtæt og trådløs Bluetooth-headset lavet af holdbart og blødt silikone i fem forskellige farver. Headsettet sidder diskret på halsen, har knapper til musik og opkald og stemmestyring.

Vejledende udsalgspris: 549 kroner

About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?