Sonys nye Xperia E4 satser på at underholde brugerne

Smartphones i dag er langt mere end blot en mobiltelefon - ofte er den også en spillemaskine, og det satser Sony på med deres nye Xperia E4

Xperia E4

Så er Sony klar med deres nye smartphone Xperia E4. Tankerne bag den nye smartphone er, at den skal være let bruge, skal have en stor skærm og stadig en god batterilevetid og et design, der signalerer stor kvalitet men stadig er til at komme i nærheden af for menneskepenge.

Sony lover således, at E4 har hele to dages batterilevetid. Det skal dog lige bemærkes, at E4 ikke bliver den første med et par dages batterilevetid, selvom skærmen er stor. Men der er dog ikke specielt mange, der kan prale af begge dele.

Sony giver direkte adgang til hurtige indstillinger fra statusbaren, og så har Sony deres Xperia Transfer app, der gør det let at flytte kontakter, billeder, bogmærker, apps, musik, beskeder og meget mere mellem andre Android-enheder, iOS-enheder eller Blackberry mobiler.

Lidt i dybden

Sony har gjort en del ud af at sørge for at E4 udstråler robusthed og godt design, og ifølge Sony selv modsvarer designet det, du finder hos topmodellerne af smartphones. Blandt andet skulle mobilen have en aluminiums tænd/sluk-knap med diamant-udskæring og en ring af rustfri stål.

For at sikre en fornuftig hastighed på denne smartphone, har Sony udstyret den med en 1,3 GHz 4-kerne-processor, som skulle gøre det muligt at afvikle flere apps samtidig, surfe og streame video på samme tid uden ydelsesnedgang.

Sammen med den indbyggede hukommelse på 1GB, skulle dette give en høj ydelse og god hastighed uden at dræne batteriet.

Der burde også være plads nok til at lagre alle dine favoritbilleder – mobilen har nemlig hele 8GB lager indbygget.

For at sikre underholdningen yderligere, så er smartphonen forsynet med en 5″ qHD-skærm af IPS-typen, og Sonys højttalere til den gode lyd.

Det indbyggede kamera tager billeder i 5MP opløsning, og mobilen er udstyret med en række dedikerede kamera apps, så du kan fremstille både flotte og sjove billeder.

Xperia E4 har en vejledende udsalgspris på 799 kroner.

Du kan læse mere om Xperia E4 her.

About Lars Bennetzen 4194 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?