Spændende all-in-one printer fra Canon

Canons nye PIXMA MX495 er designet til hjemmet eller det lille kontors mangfoldige printbehov. Den nye printer erstatter MX395 og byder blandt andet på en bred palette af opkoblingsmuligheder lige fra Wi-Fi til support for Canons forbedrede PIXMA Cloud Link

Pixma MX495

Den nye printer fra Canon, Pixma MX495, er en multifunktionsprinter, en såkaldt All-in-One printer. Den kan både udskrive, kopiere, scanne og sende/modtage fax. Nuvel – den sidste funktion kunne de godt have undladt at indarbejde i printeren, der er ikke mange der faxer længere i Danmark.

Noget af det der gør printeren spændende er en meget lav pris, en intuitiv brugergrænseflade, integretet WiFi og mulighed for at udskrive fra flere forskellige sky-tjenester.

MX495 er kompatibel med Apple AirPrint og Google CloudPrint, og så understøtter den naturligvis Pixma Printing Solutions app’en, som du kan hente gratis via Apple Store eller Google Play.

Ved at koble printeren op mod Canons Pixma Cloud link, er det også muligt at skrive dokumenter og fotos ud fra sky-tjenester som Google Drive, Dropbox, Facebook og OneDrive.

Den lille app der kan hentes til printeren, Pixma Printing Solutions, gør det også muligt at scanne jpeg- og pdf-filer og gemme dem i skyen, eller måske sende dem direkte over til en tablet eller smartphone.

Samtidig understøtter MX495 Acccess Point Mode, og derved bliver det pludseligt muligt at forbinde tablets og smartphones til printeren, uden at det er nødvendigt med en internetforbindelse.

Nogle af de spændende funktioner i Pixma MX495 er:

  • FINE Cartridge med 2 pl. blækdråber og op til 4800 dpi printopløsning.
  • ISO ESAT: 8.8 ipm. (sort/hvid) 4.4 ipm. (farve).
  • XL blækpatroner som tilbehør.
  • Wi-Fi og Access Point Mode.
  • PIXMA Printing Solutions app.
  • Kompatibilitet med Apple AirPrint™ og Google Cloud Print™.
  • PIXMA Cloud Link (print og scan).
  • Scan til e-mail.
  • Easy-PhotoPrint+ software.

PIXMA MX495 kan købes fra begyndelsen af marts måned.

Vejledende pris på PIXMA MX495 er 590 kr.

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?