Spændende design på ny 360 grader-højttaler fra Samsung

Samtidig skal ny teknologi sikre, at uanset hvor du befinder dig i forhold til højttaleren er lyden perfekt

360 audio

Det er ikke meget mere end et års tid siden Samsung åbnede deres nye Audio Lab i Californien, og den første opgave var, ifølge en pressemeddelelse fra Samsung, at skabe en lydenhed der er tilpasses måden vi lytter til musik på i dag.

Nu er produktet så klar, og den har fået navnet Samsung Wireless Audio-360, der er en trådløs 3600-højttaler der har fået Samsungs egen Ring Radiator-teknologi indbygget.

I pressemeddelelsen siger Kasper Thomsen, Sales Manger AV hos Samsung Danmark:

” Tendensen er klar – vi sidder ikke længere foran vores anlæg og lytter til musikken. Vi foretrækker i stedet at lytte til vores egne spillelister i alle hjemmets rum, og frem for alt foretrækker vi at bevæge os og lave andre ting, imens vi lytter.”

Samsung Wireless Audio-360 har indtil videre fået 2 medlemmer, R6 og R7 der begge skulle fylde rummet med bas og diskant i perfekt balance, og det skulle være på grund af Samsungs Ring Radiator-teknologi.

Samtidig er de to nye højttalere kompatible med SpotifyConnect, så du kan bruge Spotifys app, som du plejer med dine gemte spillelister og albums. Men du kan naturligvis også styre dem med Samsungs Multiroom app.

Den mindste af de to højttalere, R6, har en batterilevetid på omkring seks timer og en forventet udsalgspris på 3.000 kroner, mens R7 kommer til at stå i 3.800 kroner.

360 audio
360 audio
360 audio
About Lars Bennetzen 3877 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?