Stærkt 50” smart-tv i fuld-hd til en lav pris

Det er tyske Medion, der nu sender et helt nyt smart-tv på gaden. 50” og masser af funktioner til under 4.000 kroner

Medion Life P18025

Navnet på det nye tv, der kan købes i danske Aldi-butikker fra onsdag d. 10. december, er Medion Life P18025, og den tyske it-gigant har virkelig smidt mange spændende funktioner og teknologier ned i deres nyeste tv.

Som et ægte smart-tv kan det koble sig på dit netværk, både via en medfølgende wifi-dongle eller kabel, og når det først er koblet til dit netværk, er der en masse spændende funktioner, der kan bruges.

Du kan naturligvis browse på nettet via den indbyggede webbrowser, og du kan forvandle tv’et til en medieportal, der forbinder fjernsyn og internet. Du kan optage tv-programmer direkte på et eksternt lagermedie, en usb-harddisk eller –dongle, og du kan automatisk få oprettet et mediebibliotek, så alle de videoklip, du finder på nettet løbende sorteres efter genre og dato.

En ting, der gør Medion Life P18025 rigtig spændende, er, at tv’et kan kontrolleres med en app til din smartphone. Så væk med fjernbetjeningen og frem med din smartphone, hvor du får direkte adgang til alle tv’ets spændende funktioner.

Spændende teknologier

Medion har udstyret deres smart-tv med en kombituner, der både understøtter DVB-T2, HD-DVB-T/-C og kabel. Det betyder, at uanset hvilken måde du modtager dit tv-signal på, så er det ikke nødvendigt med digital dekoder, tv’et klarer dekodningen direkte.

Har du enheder i hjemmet, der understøtter DLNA-standarden, så kan du afspille musik, billeder og film direkte på dit tv, så længe dine enheder er koblet til hjemmenetværket.

Prisen på Medion Life P18025 er kun 3.799 kroner. En meget attraktiv pris for så stort et tv forsynet med så mange spændende teknologier. 

About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.