Standeren oplader din iPad Pro

Logitech var de første til at levere et cover/keyboard til den nye iPad Pro, og nu er de så igen klar med et stykke tilbehør, nemlig Logi BASE, der både er en holder og oplader til den nye iPad

logi base

Uanset om du har en iPad Pro 12,9” eller den nye 9,7”, så skal dyret jo lades op, og lad os bare indrømme det med det samme. Det er ikke nødvendigvis specielt kønt at iPad’en bare ligger og flyder på bordet, vel? Og hvis du ikke er typen der bruger et tastatur til din iPad, så var det måske noget med en holder/oplader.

Logi BASE er en sådan enhed. Den holder din iPad Pro (uanset størrelse) pænt stående så du kan se film eller måske spille på den, mens den lader op.

Du skal heller ikke spekulere på at sætte lightning-stikket ind i din iPad, for Logi BASE gør brug af den magnetiske Smart Connector, så din iPad Pro automatisk guides på plads og begynder opladningen.

En smart lille gadget som nok skal klare sig godt.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2342 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?