Stemmestyring til multimedialøsninger til bilen

Parrot er kendt for deres droner, som vi her på Tech-Test tidligere har testet. Men de laver mere og andet end legetøj. Parrot er ekspert indenfor multimedieløsninger til bilen, og nu kommer de med en softwareopdatering til deres Parrot ASTEROID-serie: ASTEROID 2,3 udviklet til ASTEROID Tablet, og ASTEROID Smart. med den nye opdatering er det blandt andet muligt at åbne og administrere apps og nye funktioner med stemmen.

Opdateringen forvandler blandt andet enhederne til at kunne fungere som håndfri og stemmestyret telefon. Med stemmen kan du besvare eller afvise et opkald, og hvis det sidste gøres, sendes der automatisk en sms til den person der har ringet. Så må vi jo håber at det er fra en mobiltelefon der ringes, og ikke en fastnet. Hvis du får en sms, kan du få enhederne til at læse den op, så du hører den i bilens højttalere. Om denne funktion virker på dansk forlyder der intet om endnu.

Ideen med stemmestyring er nu rigtig god. Du kan nu få åbnet en app, for eksempel en vejrudsigt, og få et overblik over, hvordan vejret udvikler sig. Du kan også få enheden til at spille musik for dig, enten fra den musik du har liggende på enhederne, eller du kan få den til at spille radio. Det er en rigtig god ide, at det ikke er nødvendigt at rode med radioen når du kører bil – det kan vi kun bifalde.

ASTEROID 2,3-softwareopdateringen til Parrot ASTEROID Smart og Tablet kan hentes gratis her.

Skulle du få lyst til at investere i en af de to Parrot-enheder kan du finde informationer om dem herunder.

 Parrot ASTEROID Tablet

Apps, navigation, musik, håndfri telefoni5” multitouch-skærmTrådløs fjernbetjening (valgfri)Avancerede lydindstillingerVejledende pris fra: DKK 2.500,- 

 Parrot ASTEROID Smart

Apps, navigation, video, musik, håndfri telefoni6,2’’ multitouch-skærm2DIN-formatIndbygget iGo-navigationssystemKan tilsluttes til et bakkamera eller et videosystem til bagsædepassagererVejledende pris fra: DKK 4.000,-

 

About Lars Bennetzen 3823 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.