Streaming-højttaler i kompakt design

En ny kompakt-højttaler fra Raumfeld satser på begyndermarkedet med et enkelt design og simpel betjening uden at give køb på lydkvaliteten

raumfeld

Den tyske producent af topkvalitet højttalere vil gerne vise, at det ikke kun er meget dyre højttalere til entusiasterne, der kan give god lyd. Derfor har de sendt en opdateret version af deres One M på markedet, som både har et meget enkelt design, er dedikeret til streaming og internetbrug, retter sig mod begyndermarkedet og som samtidig kan købes til en absolut fornuftig sum penge.

Den nye One M har en nedadrettet subwoofer med en bas der går ned til 62 Hz, en 120 watt forstærker, fire separate knapper der styrer alle funktioner, og så skulle den afspille lydfiler i en tabsfri hifi-kvalitet. Nå ja – og så er den ikke større end en brødkasse.

I denne nye version kan de fire knapper på fronten programmeres til internetradiostationer, spillelister fra egen musiksamling eller til online musiktjenester. Tidligere skulle Raumfelds højttalere enten betjenes fra deres egen kontrolenhed elle fra en app – det er dejligt, at den nu også kan styres af knapper direkte på fronten.

Højttaleren kan allerede nu købes, og den har en pris på 2.999 kroner.

About Lars Bennetzen 4014 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?