Superholdbar tablet fra Samsung

Ny 8" tablet fra den koreanske it-kæmpe er både støv- og vandtæt

Samsung Galaxy Tab Active

Nu behøver du ikke længere være nervøs hvis du vil tager din tablet med på bjergvandring, isfiskeri eller måske en tur med ud på båden. Den nye Galaxy Tab Active er klassificeret efter IP67, hvilket betyder at den er helt støvtæt, vandtæt ned til en meters dybde i 30 minutter, og så kan den holde til barske klimaer ned til temperaturer fra -2o til +60 graders celcius.

Men det er ikke kun de hårde forhold i naturen som den nye tablet er designet til at holde til. Den er også designet så selv familiens yngste medlem uden problemer kan gå på opdagelse i den digitale verden – bliver den tabt på gulvet, ja så skulle den også snildt holde til det.

Den nye 8″ tablet fra koreanske Samsung leveres ned et etui, der beskytter tablettens yderside, og så har den en oplyst batterilevetide på 8-10 timer. Den har naturligvis indbygget GPS, og så er den udstyret med Samsungs C Pen, så du let kan tegne alternative ruter på kortet, når du bruger den til navigation ude i naturen.

For at gøre den ekstra attraktiv til brug i det fri, har Samsung valgt at forsyne den med en meget lysstærk og antirefleksbehandlet skærm.

Galaxy Tab Active lanceres i farven Titanium Green, med 4G, 16GB + MicroSD (op til 64GB) til en vejledende udsalgspris på 4.400 kr. Wifi-versionen har en vejledende udsalgspris på 3.500 kr.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.