Superlet sportshovedtelefon fra Philips

Med kun 18 gram er SHQ8300 med Bluetooth og MusicChain det letteste headset til dato

Philips
© 2015 IB Photography Limited

Musik er en fast ledsager for mange, om det er ved togturen, i fitness centret eller løbeturen i skoven, er et fed – mange har headset på i dag.

Men det betyder også at der bliver stillet stadig højere krav til musikkvaliteten, komforten og mobiliteten.

Philips ActionFit SHQ8300 har en uhørt lav vægt på kun 18 gram, og samtidig så lover Philips os, at lyden og komforten er helt i top.

Herudover så kommer headsettet med MusicChain, en teknologi der gør, at to headsets via Bluetooth kan tilsluttes til samme afspiller, så to personer kan motionere til samme musik.

Headsettet kommer i to bæretyper, c-formet låseanordning og øreclip. Det er sved- og fugttæt på IPX2-niveau, og kablet er kevlar-forstærket for at sikre en meget langt holdbarhed.

Batterilevetiden er oplyst til 5.5 timers spilletid eller op til 6 timers taltid.

Prisen kommer til at ligge på kun 999 kroner.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?