Superslank laptop fra HP

HP EliteBook Folio der blev lanceret på årets CES i Las Vegas, er helt utrolig slank og så vejer den under et kg

HP EliteBook Folio

Der er masser af laptops på markedet, men nogle produkter får os alligevel til at spærre øjnene op. HPs nye notebook, HP EliteBook Folio er en sådan laptop.

Den er tyndere end et AA-batteri og vægten ligger på under et kg, hvor Danmark normalt må vente længe på lanceringen af ny elektronik, så er den planlagt til at ramme markedet til marts.

Låget kan åbnes 180 grader, og det sikres med et solidt pianohængsel. Det betyder at den kan ligge helt fladt på skrivebordet.

Men det er ikke kun en tynd laptop. HP EliteBook Folio er udstyret med et Bang & Olufson lydsystem, og HP selv hævder, at det betyder at den leverer 40 gange så meget lyd som de øvrige HP notebooks

HP har også arbejdet endel med at udstyre den med indbyggede sikkerhedsfunktioner, herunder HP Client Security Software Suite, certificeret TPM, forbedret beskyttelse på BIOS-niveau og mulighed for tilvalg af avanceret fingeraftryksscanner.

Prisen er endnu ikke oplyst, men den dukker som sagt op til marts.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?