Svensk streamingstjeneste uden abonnement kommer til Danmark

Det er svenske Plejmo der nu kommer til Danmark. Her koster det ikke noget at være medlem, man betaler udelukkende for de film man ser, og priserne er i bund – helt ned til 3 kr. for en film

Plejmo

Streamingmarkedet har for alvor fået fat i danske tv-kiggere, og der er ikke mange tilbage der ikke har medlemskab hos enten Netflix eller HBO. Men nu dukker der så en ny tjeneste op, og i modsætning til de etablerede tjenester, så koster det ikke noget at have en konto hos svenske Plejmo.

Plejmo har en meget alternativ betalingsmodel – her koster film som udgangspunkt 3 kroner, men jo mere populær en film er, desto mere koster den at se – selv skriver Plejmo på hjemmesiden, at en film den ene dag koster 3 kroner og måske er steget til 29 kroner næste dag.

Men samtidig har Plejmo en række gratis film som du altid kan se. Det er så ikke fordi det vælter med film der – i skrivende stund er der fire film i den sektion, men det er nu fint nok til at give et indblik i, hvordan tjenesten fungerer. Samtidig lover Plejmo, at der lægges nye gratis film på hver onsdag. Men mon så ikke at de også fjerner nogle fra den side? Det skriver Plejmo ikke noget om, men det virker logisk.

I øjeblikket er det kun film som Plejmo har, serie skulle dukke op i løbet af foråret. Men film har de så til gengæld 2.500 af, hvilket skulle vokse til 6.000 i løbet af maj og til 8.000 i september. Ud af filmene er de 654 nordiske og ud af dem er så igen 98 danske.

Plejmo fungeer til mobil, tablet, pc/Mac og smart-tv, og alle film er i HD. Samtidig lover Plejmo at de også kommer til at fungere med ChromeCase i slutningen af maj.

Det bliver spændende at følge denne nye tjeneste.

About Lars Bennetzen 3877 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?