Tablet dublerer som notebook

Fujitsu har lige sendt deres 2-i-1 tablet/notebook på gaden. Den er rettet mod erhvervslivet og tilpasser sig brugeren arbejdsdag, da den kan bruges både med og uden tastatur

Fujitsu stylistic

Den nye Stylistic R726 er en 12,5” stor 2-i-1 tablet/notebook, der kan bruges både via touch, pen og tastatur. Derved kan den både bruges som præsentation på farten, som arbejdsredskab i flyet eller som laptop steder hvor der ikke er plads nok til at åbne en traditionel bærbar computer.

Fujitsu har udstyret den med et ekstra stort batteri, så ved en enkelt opladning kan den holde til en hel dags traditionel arbejde, eller køre med displayet i brug i op til 12 timer. Det er slet ikke så dårligt endda, og noget der klart tæller med til at gøre den til et godt arbejdsredskab.

Den er også udstyret med en lysstærk antirefleks-skærm, så det ikke burde være et problem at arbejde udendørs. Det vil vi nu godt se før vi tror på det – de fleste skærme baseret på IPS-teknologien er meget følsomme overfor lysindfald. Men vi vil blive gældeligt overraskede, hvis det viser sig ikke at være tilfældet her.

Stylistic R726 har fået noget rigtig spændende hardware ind under skærmen. Fujitsu har udstyret den med en 6. Generation Core i7-processor, og den understøtter 4G/LTE opkobling, har sikkerhedsfunktioner så som krypterede drev, TPM samt NFC-baserede kontakt SmartCard-godkendelse.

Det er en Windows 10-baseret computer, og derfor understøtter den også flere af de nye Windows 10-funktioner, så som Cortana.

Stylistic R726 ender på gaden i februar 2016, men vi kender ikke noget til prisen. Fujitsu oplsyer at den kan variere alt efter konfigurationen.

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?