TAG Heuer, Google og Intel præsenterer schweizisk smartwatch samarbejde

TAG Heuer, Google og Intel har annonceret et partnerskab for, at lancere et schweizisk smartwatch, drevet af schweiziske urmagere og Android Wear

smart wear

Indsatsen betyder en ny æra af samarbejde mellem schweiziske urmagere og Silicon Valley. Samarbejdet forener dermed virksomhedernes respektive ekspertiser i luksus-urmageri, software og hardware.

Samarbejdet blev officielt til Baselworld, under en pressekonference tirsdag d. 19. marts, ved Tag Heuers stand. Jean-Claude Biver, Præsident for Watch Division LVMH Group og CEO hos TAG Heuer, David Singleton, Director of Engineering for Android Wear, og Michael Bell, Corporate Vice President og General Manager af Intel’s New Devices Group, samledes på scenen.

Sammen vil virksomhederne skabe et produkt, som er både luksuriøst og forbundet til dens ejers daglige liv – en kulmination af innovation, kreativitet og design fra Silicon Valley i Californien og Watch Valley i La Chaux-de-Fonds, Schweitz.

”Schweizisk urmageri og Silicon Valley er et ægteskab af teknologisk innovation, med urmageriets troværdighed. Vores samarbejde har alle de synergier, der former et win-win partnerskab og potentialet for vores tre virksomheder er enormt,” udtaler Jean-Claude Biver.

Guy Sémon, General Manager hos TAG Heuer tilføjer: ”Kvaliteten af schweiziske ure er berømt i hele verden. Når dette bliver bragt sammen med den kreative teknologi og globale styrke af to virksomheder, som Intel og Google, der bruger Android Wear platformen, baseret på Intels teknologi, kan vi se skabelsen af en teknologisk revolution i vores industri, som gør, at jeg er stolt af at være en pioner i dag med Tag Heuer.”

David Singleton udtaler: “Ved at fusionere skønhed med teknologi, har det schweiziske ur inspireret generationer af kunstnere og ingeniører – inklusiv os hos Google. Vi er derfor begejstrede for at arbejde med Tag Heuer og Intel for at samle en unik blanding af følelser og innovation til luksusmarkedet. Sammen, og ved at bruge Android Wear platformen, kan vi visualisere et endnu bedre, smukt, intelligent ur.”

“Mens vi arbejder på at muliggøre teknologiske oplevelser, som giver større anvendelighed og værdi til folk, er Intel sikre på, at en fælles fremgangsmåde vil inspirere ny innovation i wearable teknologi. Samarbejdet med Tag Heuer og Google bringer os tættere på at realisere visionen om wearable teknologi, med et specielt smartwatch, som højner kategorien,” siger Michael Bell.

About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?