Tastaturet designet til underholdning på tv’et

Logitechs nye trådløse tastatur er designet til dig der ønsker at streame indhold fra din computer til tv’et, og styre det hele fra et enkelt tastatur

Logitech K400

I takt med tjenester som Netflix, HBO og ikke mindst Youtube er ved at blive det foretrukne medie til underholdning, bliver det også mere almindeligt at streame indhold fra computeren over på tv’et.

Men det giver en lille udfordring, for det kræver enten at din laptop er placeret lige ved siden af dig i sofaen, så du kan styre videoen, eller at du rejser dig op og bevæger dig hen til din computer, hver eneste gang du ønsker at pause, skifte udsendelse eller lignende.

Det er det, Logitech forsøger at rette op på, med deres nye Wireless Touch Keyboard K400 Plus. Tastaturet er udstyret med et integreret pegefelt, så du ikke har behov for en mus, og der er en masse genvejstaster, som kan bruges til at kontrollere volumen og navigationen.

Endelig er det udstyret med batterier, som Logitech lover holder i op til 18 måneder.

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 kommer på det danske marked i juli og får en pris på 399 kroner.

Logitech K400
About Lars Bennetzen 3880 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?