Tech-Test høster anerkendelse

Af forbrugersiden Mikonomi er Tech-Test blevet udnævnt til at være blandt de 10 bedste gadget og tech medier i Danmark, der giver råd og vejledning til danske forbrugere

Mikonomi

Det er ikke så ofte, at vi her på redaktionen skriver om os selv. Men nu byder lejligheden sig. Vi er utrolig stolte over at vi er blevet udpeget at være blandt de online tech- og gadgetmedier, der giver de bedste råd til de danske forbrugere.

Mikonomi skriver om Tech-Test:

”Tech-test henvender sig til personer der, ligesom personerne bag siden, er drevet af fascination af teknologi og teknik. Redaktionen leverer tests og anmeldelser af gadgets, it og forbrugerindhold til den tech-interesserede forbruger. Det vi især har bemærket er serien af indlæg om “Googles skjulte (gratis) skatte”, hvor man introducerer nogle af de mest brugbare apps og programmer fra google, som tilmed er gratis. Dette er kun få ud af mange grunde til, at Tech-Test er blandt de 25 bedste sider i denne kategori.”

Den endelige placering for Tech-Test blev en 7’ende plads, og det er vi meget stolte over. Vi håber at vi også fremover vil kunne levere spændende test, nyheder, guides og featureartikler.

Om Mikonomi

Mikonomi er en forbrugerside, der tilbyder sammenligninger af diverse finansielle ydelser til danske forbrugere. Vores mission er at give danske forbrugere viden og redskaberne til at finde og vælge den billigste og bedste løsning for dem. Vi forsøger derfor at skabe et overblik for forbrugerne i et kaotisk finansielt marked.

mikonomi
About Lars Bennetzen 3850 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?