Tech-Test lukker alligevel ikke

Der er desværre ingen nært forekommende sammenlægning af Tech-Test og Forbrugerrådet Tænk. Historien var - naturligvis - vores lille aprilsnar

tech-test

Først – mange tak for de mange pæne ord som venner og bekendt af såvel redaktionen som mig personligt, har modtaget i forbindelse med vores historie om at Tech-Test og Tænk skulle lægges sammen.

Det var, naturligvis, en aprilsnar, omend vi jo synes det ville være en rigtig oplagt sammenlægning – ikke mindst med vores multikulturelle redaktion, og chefredaktørens evner udi vandkæmmet hår.

Tech-Test fortsætter på fuld drøn som vi plejer, og glæder os til at levere mange spændende test og nyheder i årene fremover.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3211 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?