Tech-Test lukker alligevel ikke

Der er desværre ingen nært forekommende sammenlægning af Tech-Test og Forbrugerrådet Tænk. Historien var - naturligvis - vores lille aprilsnar

tech-test

Først – mange tak for de mange pæne ord som venner og bekendt af såvel redaktionen som mig personligt, har modtaget i forbindelse med vores historie om at Tech-Test og Tænk skulle lægges sammen.

Det var, naturligvis, en aprilsnar, omend vi jo synes det ville være en rigtig oplagt sammenlægning – ikke mindst med vores multikulturelle redaktion, og chefredaktørens evner udi vandkæmmet hår.

Tech-Test fortsætter på fuld drøn som vi plejer, og glæder os til at levere mange spændende test og nyheder i årene fremover.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2789 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart