Tech-Test på Intel Developer Forum

Om få timer starter Intels årlige udviklerkonference i San Francisco, og Tech-Test er med og klar til at bringe nyheder fra teknologiens højborg

IDF 2015

Tusindvis af besøgende og flere hundrede forskellige sessioner og udstillere står klar i Moscone centret i San Francisco, når årets store teknologi-udviklerkonference, Intel Developer Forum – IDF, starter om ganske få timer.

Emnerne er mange og forskellige, og Tech-Test ser frem til at skulle høre om ny kropsnær-teknologier, Cloud Computing, online sikkerhed, Internet of Things, den nye 5G-teknologi og med garanti også ting vi endnu ikke har hørt om.

IDF 2015
About Lars Bennetzen 3850 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?